Ο Οδηγός

Ο Μεγαλύτερος Θεματικός Οδηγός

Με περιεχόμενο πάνω από 2GB, ταξινομημένο μετά από πολύχρονες προσπάθειες για να αυξηθεί η ευχρηστία, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι περιέχει οτιδήποτε θα ήθελε να μάθει ο υποψήφιος ή οι γονείς του, για το λύκειο, τις εισαγγωγικές εξετάσεις, τις σπουδές στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό, τα μεταπτυχιακά και τις υποτροφίες, τα επαγγέλματα και τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Η δομή του είναι τέτοια ώστε όποιος θέλει να πάρει σύντομες και περιεκτικές πληροφορίες να μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να βρει αυτό που ψάχνει.

Υπάρχει, όμως, και ένα δεύτερο επίπεδο, όπου όποιος αναζητά την λεπτομέρεια που αφορά στην περίπτωσή του να μπορεί να την διαβάσει. Για παράδειγμα περιέχεται και το Προεδρικό Διάταγμα με τις ασθένειες που αποκλείουν τους υποψηφίους από την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, που είναι 120 σελίδες. Όποιος αναζητά πληροφορίες για μια εξειδικευμένη ασθένεια θα ανατρέξει εκεί. Οι υπόλοιποι θα δουν τις γενικές ασθένειες, που περιέχονται στη βασική οθόνη για τα νοσήματα του Οδηγού Σταδιοδρομίας.

  • Πλήρης ανάλυση του Λυκείου και του συστήματος Εισαγωγής στις Ανώτατες Σχολές από Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ..
  • Βρείτε όλες τις πληροφορίες για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, την Πυροσβεστική, το Εμπορικό Ναυτικό, την εισαγωγή Αθλητών και την εισαγωγή Υποψηφίων με Σοβαρές Παθήσεις.
  • Δείτε τις Σχολές, τις Βάσεις, τα Μεταπτυχιακά, τις Σπουδές στο Εξωτερικό, τα ΙΕΚ και τα κολέγια, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
  • Η ορθή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του υποψηφίου για την επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις. Λάθη δεν επιτρέπονται. Στον Οδηγό Σταδιοδρομίας θα βρείτε ό,τι πρέπει να προσέξετε και όλα τα μυστικά για την ορθή συμπλήρωσή του.
  • Οι Μετεγγραφές είναι ζήτημα που αοασχολεί πολλές οικογένειες, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Στον Οδηγό Σταδιοδρομίας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν συμπληρώσετε το μηχανογραφικό σας.
  • Το Επάγγελμα είναι το ζητούμενο για τους υποψηφίους και τις οικογένειές τους. Στο Οδηγό Σταδιοδρομίας θα βρείτε τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχίων, αλλά και τη ζήτηση των πτυχίων στην αγορά εργασίας.