Πλεονεκτήματα

Οικονομία

Οι εποχές είναι δύσκολες. Λογικό είναι, λοιπόν, να προσπαθούμε όλοι να εξοικονομήσουμε χρήματα. Ο Οδηγός Σταδιοδρομίας θα σας απαλλάξει από μεγάλο όγκο φωτοτυπιών για τις βάσεις των σχολών, τα θέματα και την ύλη των εξετάσεων, τις αντιστοιχήσεις των μετεγγραφών, τις πληροφορίες για τις σχολές, τις επιλογές από κάθε ομάδα προσανατολισμού και πάρα πολλά άλλα πράγματα που θα σας επιτρέψουν να μειώσετε τον όγκο των φωτοτυπιών που αναπαράγετε με προφανές όφελος για την επιχείρησή σας και το περιβάλλον.

Άμεση Ενημέρωση

Οι αλλαγές στα εκπαιδευτικά πράγματα είναι καταιγιστικές. Είναι δύσκολο πια να τις παρακολουθεί κανείς. Φήμες διαδίδονται και σπέρνουν τον πανικό στους υποψηφίους, τους γονείς τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Οδηγού Σταδιοδρομίας είναι η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης, εντός 24 ωρών, για οποιαδήποτε αλλαγή στα εκπαιδευτικά δρώμενα, στη διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων και στις προθεσμίες προκηρύξεων που ενδιαφέρουν τους μαθητές. Όλα τα νέα θα τα βρουν οι μαθητές σας στην πρώτη σελίδα του Οδηγού, όσο είναι επίκαιρα και μετά θα έχουν τη δυνατότητα να τα δουν στο θεματικό κατάλογο, όπου είναι ενταγμένα εξ αρχής.

Αυξήστε τους μαθητές σας

Ένα εκπαιδευτήριο που παρέχει οργανωμένα και σωστά τις πληροφορίες που θέλει ο μαθητής, ένα εκπαιδευτήριο που φροντίζει όχι μόνο για τη βαθμολογική επίδοση των μαθητών του, αλλά και για το μέλλον τους, για τη σταδιοδρομία τους, είναι προφανές ότι δίνει κάτι παραπάνω από τις ώρες μαθήματος. Εφόσον αυτό το κάτι παραπάνω γίνεται συγκροτημένα και με σοβαρότητα, η παροχή υπηρεσιών προς τους μαθητές του είναι πολύ καλή. Συνεπώς η αύξηση των μαθητών του εκπαιδευτηρίου θα είναι η φυσική συνέπεια της καλής παροχής υπηρεσιών του εκπαιδευτηρίου.

Τίποτα δεν θα ξεχαστεί

Αυτή είναι η αγωνία όλων μας. Μήπως κάποια προθεσμία περάσει και δεν προλάβει κάποιος μαθητής μας να κάνει την αίτηση για τις στρατιωτικές σχολές, για παράδειγμα. Ή μήπως κάποιος μαθητής επιλέγοντας τις Ανθρωπιστικές Σπουδές πιστεύει ότι μπορεί να δηλώσει στο μηχανογραφικό του τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού.

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τέτοιο λάθος από κανένα μαθητή, αφού στον Οδηγό Σταδιοδρομίας θα βρει όλες τις πληροφορίες που θέλει και, μάλιστα, τις προθεσμίες στην αρχική σελίδα.