Ο Οδηγός Σταδιοδρομίας

Ο Μεγαλύτερος Θεματικός Οδηγός

Με περιεχόμενο πάνω από 4GB, ταξινομημένο μετά από πολύχρονες προσπάθειες για να αυξηθεί η ευχρηστία, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι περιέχει οτιδήποτε θα ήθελε να μάθει ο υποψήφιος ή ο γονιός του, για το Λύκειο, τις εισαγγωγικές εξετάσεις, τις Σπουδές στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό, τα Μεταπτυχιακά και τις υποτροφίες, το Μηχανογραφικό, τις Μετεγγραφές, τα Επαγγέλματα και τα Επαγγελματικά Δικαιώματα.

Η δομή του είναι τέτοια ώστε όποιος θέλει να πάρει σύντομες και περιεκτικές πληροφορίες να μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να βρει αυτό που ψάχνει.

Υπάρχει, όμως, και ένα δεύτερο επίπεδο, όπου όποιος αναζητά την λεπτομέρεια που αφορά στην περίπτωσή του να μπορεί να την βρει. Για παράδειγμα αν κάποιος αναζητά τις ασθένειες που αποκλείουν από τις Στρατιωτικές Σχολές θα δει τον πίνακα με τις βασικότερες. Αν ψάχνει κάτι εξειδικευμένο, τότε θα προχωρήσει στο δεύτερο επίπεδο και θα διαβάσει και το Προεδρικό Διάταγμα με όλες τις ασθένειες που αποκλείουν τους υποψηφίους από την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, που είναι 120 σελίδες.

  • Πλήρης ανάλυση του Λυκείου και του συστήματος Εισαγωγής στις Ανώτατες Σχολές από Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ..
  • Βρείτε όλες τις πληροφορίες για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό, το Εμπορικό Ναυτικό, την εισαγωγή Αθλητών, τις Μουσικές Σχολές και την εισαγωγή Υποψηφίων με Σοβαρές Παθήσεις, με τις βάσεις εισαγωγής σ' αυτές.
  • Δείτε τις Σχολές, τις Βάσεις, τα Μεταπτυχιακά, τις Σπουδές στο Εξωτερικό, τα ΙΕΚ και τα κολέγια, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
  • Η ορθή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του υποψηφίου για την επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις. Λάθη δεν επιτρέπονται. Στον Οδηγό Σταδιοδρομίας θα βρείτε 8 εφαρμογές Προσομοίωσης Μηχανογραφικού, από Γενικό Λύκειο και ΕΠΑ.Λ..
  • Οι Μετεγγραφές είναι ζήτημα που απασχολεί πολλές οικογένειες, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Στον Οδηγό Σταδιοδρομίας θα βρείτε 8 infographics με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν συμπληρώσετε το μηχανογραφικό σας, τις βάσεις των μετεγγραφών από το 2015 και, φυσικά, τις εγκυκλίους.
  • Το Επάγγελμα είναι το ζητούμενο για τους υποψηφίους και τις οικογένειές τους. Στο Οδηγό Σταδιοδρομίας θα βρείτε τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχίων, αλλά και τη ζήτηση των πτυχίων στην αγορά εργασίας.

16 Μοναδικές Εφαρμογές: Μηχανές Αναζήτησης Σχολών, Μεταπτυχιακών, Θεμάτων Πανελλαδικών και Προσομοίωση Μηχανογραφικού

Στον Οδηγό Σταδιοδρομίας περιλαμβάνονται 16 διαφορετικές εφαρμογές, που θα σας επιτρέψουν να κάνετε την αναζήτηση με τον τρόπο που εσείς θέλετε

Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό ακριβώς που ψάχνετε, χωρίς να χαθείτε και να μπερδευτείτε μέσα στο μεγάλο πλήθος των σχολών ή των μεταπτυχιακών σπουδών.

Υπάρχει ακόμη μία εφαρμογή για να υπολογίσετε τα μόριά σας και τις σχολές επιτυχίας, αλλά και εφαρμογή Προσομοίωσης Μηχανογραφικού, για να μη γίνει κανένα λάθος.

 

Προγράμματα Υπολογισμού Μορίων των Πανελλαδικών για όλες τις κατηγορίες υποψηφίων: Γενικού Λυκείου, ΕΠΑΛ, Ελλήνων του Εξωτερικού (όλων των κατηγοριών και των τμημάτων Μουσικών Σπουδών, που έχουν διαφορετικό τρόπο εισαγωγής.

Ο Οδηγός Σταδιοδρομίας αποτελεί τη μετεξέλιξη του Οδηγού Σπουδών που κυκλοφόρησε σε cd-rom για πρώτη φορά το 2004 και επί 13 συνεχή έτη. Μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα των cd-rom όλων αυτών των ετών σ' αυτή τη σελίδα. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η εξάπλωση του internet επέβαλαν τη μετεξέλιξη του cd-rom σε μία σύγχρονη διαδικτυακή πύλη. Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγύηση ενημέρωσης 24 ωρών.