Τι Προσφέρει ο Οδηγός Σταδιοδρομίας

Έγκυρη Ενημέρωση

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά, ατάκτως ερριμένα. Κάποια ισχύουν ακόμη κάποια άλλα έχουν μείνει χωρίς ενημέρωση. Στον Οδηγό  Σταδιοδρομίας θα βρείτε μόνο αυτά που ισχύουν. Αν δεν το γράφει ο Οδηγός Σταδιοδρομίας τότε δεν ισχύει. Η υπογραφή του Στράτου Στρατηγάκη αποτελεί εγγύηση εγκυρότητας. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με την έγκυρη ενημέρωση του Οδηγού Σταδιοδρομίας.

Άμεση Ενημέρωση

Οι αλλαγές στα εκπαιδευτικά πράγματα είναι καταιγιστικές. Είναι δύσκολο πια να τις παρακολουθεί κανείς. Φήμες διαδίδονται και σπέρνουν τον πανικό στους υποψηφίους, τους γονείς τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς.
Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Οδηγού Σταδιοδρομίας είναι η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης, εντός 24 ωρών, για οποιαδήποτε αλλαγή στα εκπαιδευτικά δρώμενα, στη διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων και στις προθεσμίες προκηρύξεων που ενδιαφέρουν τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ.
Στην πρώτη σελίδα στην ενότητα επικαιρότητα θα βρείτε όλα τα νέα άμεσα, αλλά και αναλύσεις για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει.

Άρθρα Γνώμης

Στον Οδηγό Σταδιοδρομίας θα διαβάσετε άρθρα του Στράτου Στρατηγάκη για τα κριτήρια επιλογής σπουδών, για τα λάθη που κάνουν οι υποψήφιοι στις επιλογές τους, για τις προτιμήσεις των σχολών και πολλά άλλα. Ο Στράτος Στρατηγάκης αρθρογραφεί σε εφημερίδες και σε ιστοσελίδες από το 2005. Έχει αρθρογραφήσει στην Ελευθεροτυπία και στον Αγγελιοφόρο της Θεσσαλονίκης, συνεργάζεται με την Καθημερινή και αρθρογραφεί στο naftemporiki.gr

Τίποτα δεν θα ξεχαστεί

Αυτή είναι η αγωνία όλων μας. Μήπως κάποια προθεσμία περάσει και δεν προλάβει ο υποψήφιος να κάνει την αίτηση για τις στρατιωτικές σχολές, για παράδειγμα. Ή μήπως κάποιος άλλος υποψήφιος πιστεύει ότι αρκεί να δηλώσει στο μηχανογραφικό του τις Αστυνομικές Σχολές για να εισαχθεί, χωρίς να κάνει την απαραίτητη αίτηση στην Αστυνομία.

Μοναδικά infographics

Οι πληροφορίες είναι πολλές φορές γραμμένες με δυσνόητο τρόπο. Οι μακροσκελείς εγκύκλιοι, τα ΦΕΚ δεν είναι εύκολο να ερμηνευτούν. Στον Οδηγό Σταδιοδρομίας θα βρείτε μοναδικά infographics, τον πιο μοντέρνο τρόπο για τη διάδοση πληροφοριών, που συνδυάζουν μικρά κείμενα με γραφικά. Έτσι μπορεί ο αναγνώστης εύκολα και γρήγορα να καταλάβει το γενικό πλαίσιο και μετά μπορεί να ανατρέξει στο σημείο της εγκυκλίου που τον ενδιαφέρει. Τα infographics είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φαίνονται άψογα στο κινητό.